beestenboel·buitenleven·buitenwonen·Column·dieren·einde vakantie·genieten·huisdieren·Humor·natuur·ontstressen·vakantie·vakantiegevoel·weemoed·zomer

De laatste vakantiedag

thumb_P8038198_1024

 De laatste vakantiedag alweer.

Van de ene kant is de vakantie omgevlogen, van de andere kant vraag ik me af wat we nu eigenlijk die drie weken gedaan hebben….

Van alles en ook weer niks.

Zoals vandaag.

Het is een rare dag. Het feit dat het de laatste dag is spookt de hele dag door mijn hoofd. Onbewust ben je je al aan ’t voorbereiden op de komende maandag. De eerste werkdag. Waarvan je weet dat deze enorm druk zal zijn, zoals gewoonlijk na een vakantie. In mijn hoofd is de vakantie al voorbij.

Vandaag de was weggewerkt en gestreken. Het huis een beetje op orde gebracht. De post nagekeken en afgehandeld. Een kopje koffie in de zon met Piep, nog een kopje omdat het zo lekker is. Daarna een afspraak bij de masseur. De spieren zitten los. Een ongekend iets. Normaal gesproken zitten deze muurvast en doet het flink pijn als de knopen worden vrij gewreven. Vandaag niet. Dat doet dan toch de vakantie. 3 Weken geen verkeerde houdingen en de massage doet geen pijn. Super! Daarna even brood halen bij de bakker. Een dipje in het zwembad want het is toch zo warm.

thumb_IMG_2516_1024Een ijsje in de zon, nageltjes lakken, een wijntje als aperitief en dan kunnen we ons gaan klaarmaken voor het eten. Traditiegetrouw sluiten we de vakantie af bij de griek. Heerlijk samen eten en drinken, praten en genieten met onze warme vriendengroep.

En is ook deze dag weer voorbij gevlogen.

We fietsen naar huis. Heel toepasselijk, door de regen…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.