afwezigheid·alledag·balen·beestenboel·bijpraten·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·Column·dieren·dierenopvang·dierenverzorging·dierenzorgen·donkere dagen·geluk·genieten·goedmaken·huisdieren·Humor·katten·kerst·kerstboom·mijmeren·mijmering·naar huis

De laatste loodjes…

Nog 2 weken tot Kerst en dus tot onze vakantie.
Het is ongelooflijk druk op het werk. Mede door verschillende onvoorziene omstandigheden. En wat maken deze dingen de laatste twee weken ongelooflijk zwaar. Ook privé gebeuren er allerhande dingen die voor stress zorgen. Een leuke combi deze twee. En stress op het werk en privé.

Ik leef per dag en neem het allemaal maar zoals het zich voordoet. Meer kan ik er niet van maken op het moment.

Ook de beestjes lijden eronder. Ze vinden het allemaal maar vreemd. Niet standaard door mij verzorgd worden maar door manlief. Verwijtend kijkt Piep me aan wanneer ik al weer eens heb beloofd dat ik er vandaag wel meer voor haar ben en het dan toch weer niet lukt. Natuurlijk beeld ik het me maar in dat ze verwijtend kijkt, aan de andere kant merk ik aan haar gedrag wel dat ze me mist en dit niet leuk vindt. Nou, dat zijn er dan twee, lieve Piep.

Ik maak het allemaal goed met de kerst. Tijd voor Piep. Tijd voor Snor. Tijd voor Saartje, Maudje en manlief. Tijd voor mezelf.

Geen uitgebreide kerstdis dit jaar. Ik hoop dat ik het wel nog red om de boom op te zetten maar zelfs dat zal me op dit moment worst wezen.

Gewoon even niks, even rust, even geen zorgen…

That’s all I want for Christmas this year….

Advertentie

5 gedachten over “De laatste loodjes…

    1. Tja, normaal gesproken schrijf en plan ik vooruit maar dat was totaal niet mogelijk. Deze is gisteren in een onverwacht pauzemoment geschreven. Vanmorgen gedwongen rust en dat was ook echt nodig. Ach ja, nieuw jaar nieuwe kansen zullen we maar hopen.
      Dank voor je reactie! 😘

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.