alledag·beestenboel·bezinning·bijpraten·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·cocoon·Column·dieren·dierengedrag·dierenoppas·dierenopvang·dierenverzorging·dierenzorgen·donkere dagen·fijne feestdagen·geluk·genieten·huisdieren·Humor·kater·katten·lichtpuntjes·mijmeren·mijmering·natuur·oud en nieuw·poezen·sfeer·tuingans·weemoed·zwerfkat

De laatste van dit jaar…

De laatste blog van dit jaar.

Weemoedig?

Nee, niet echt.

We hebben een moeilijk jaar achter de rug dus ik ben er niet echt rouwig om dat dit jaar voorbij is. In de hoop dat 2017 beter gaat worden.

Ik blijf hoopvol.

Ondanks alles.

Maar ondanks de tegenslagen (of dankzij kan ik beter zeggen) heb ik ook weer veel geleerd dit jaar. Van mezelf en over mezelf. Van en door mijn omgeving. En ben ik vooral mijn beestjes enorm dankbaar. Zij zorgen ervoor dat ik bezig moet blijven. Dat ik toch naar buiten ga, door weer en wind. Dat ze me komen knuffelen op momenten dat ik dit zo heel erg nodig heb. Dat ze warme kruikjes zijn in mijn bestaan. Dat ik niet weg kan zakken omdat er nu eenmaal voor ze gezorgd moet worden. Ze zorgen ervoor dat ik kan relativeren. Dat ik de kleine wondertjes blijf zien. Dat ik de kleine dingetjes zo heel erg kan waarderen.

Hoe mooi is dat?

En daarom post ik vandaag bijgaande foto. Allemaal kleine geluksmomentjes.

Lieve allemaal, bedankt voor het lezen en volgen van de Piepshow. Wij allemaal hier wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en dat 2017 jullie moge brengen wat jullie wensen.

Tot volgend jaar…

http://www.getloupe.com/v/np8td797?r=e

(Via deze link kun je de foto’s ook uitvergroot zien. Leuke site!)

schermafbeelding-2016-12-18-om-22-20-12

Advertentie

8 gedachten over “De laatste van dit jaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.