alledag·beestenboel·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·Column·dieren·dierengedrag·dierenoppas·dierenopvang·dierenverzorging·dierenzorgen·ganzen·geluk·genieten·huisdieren·Humor·klussen·lichtpuntjes·lief·mijmeren·mijmering·quality time·thuis·tuingans·zwembad

Pieps bad

Al een tijdje zijn we zwaar aan het nadenken over de verkoop van ons huis. Het is ons eigenlijk al jaren te groot en we zouden toch wel graag kleiner willen gaan wonen. En die kans hebben we. Alleen moet dat huis nog gebouwd worden. Vlakbij waar we nu wonen. Dat geluk hebben we.

Er is alleen één klein probleempje. We willen geen zwembad meer. Ik hoor jullie denken “dan graaf je dat toch niet”, maar onze Piep denkt daar toch heel anders over. Zoals altijd echter komen de oplossingen op de een of andere manier toch op ons pad.

Één van mijn trouwe volgers woont tegenover een andere trouwe volger en die heeft een bedrijf met tuindecoraties. En het geval wil dat deze laatste een megagrote betonnen schaal in zijn beeldentuin had staan die helaas echter een scheur had en daardoor onverkoopbaar was geworden. Nu moest deze schaal het veld ruimen want hij stond in de weg. Normaalgesproken worden deze dingen dan vernietigd maar in dit geval dachten de twee heren aan mijn Pieperd. En dat zij hier lekker in zou kunnen zwemmen. Nadat de schaal gerepareerd is natuurlijk. In de veronderstelling dat een gans niet zo zal vallen over een gerepareerd zwembadje. Een geweldige gedachte. En voor ons ook een uitkomst. Want dat er op zijn minst een vijver gegraven zou moeten worden voor Piep dat was wel al duidelijk. Maar dat ze nu heerlijk relaxed kan badderen in zo’n mooie luxe schaal, daar kan een gans alleen maar van dromen.

En dus was het afgelopen week zover. Pieps bad werd geleverd. Met een vrachtwagen werd het op de oprit gezet waarna manlief het verder de wei in transporteerde met de tractor. Die reparatie wordt een mooi klusje voor in onze vakantie. Eens kijken waar de schaal uiteindelijk moet gaan komen en daarna zien of Piep zich dit nieuwe bad gaat toe eigenen. Maar eigenlijk weet ik wel zeker dat haar dit zal bevallen. Zeker met haar nieuwe uitzicht op de ganzenwei. Uiteraard zal ik jullie dit te zijner tijd allemaal uitgebreid berichten.

Voor nu alvast echter een hele grote dankjewel aan Mario en Peggy! En Wil uiteraard 😉

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2328b

Psssst…. de schaal lijkt maar klein maar is echt megagroot!

Advertentie

8 gedachten over “Pieps bad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.