aanloper·beestenboel·bezoek·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·Column·dieren·dierengedrag·dierenoppas·dierenopvang·dierenverzorging·dierenzorgen·geluk·genieten·huisdieren·Humor·kater·katten·kattenstreken·kattenzorgen·lente·mijmering·natuur·poezen·wandelen

Herkend!

Zo’n leuk berichtje gehad!

Een tijdje geleden was ik achter in de wei.

thumb_IMG_5836_1024
De toegestuurde foto

Het was weer een stralende mooie zonnige dag. En ik was net bezig om op mijn gemak eens alles wat groeide en bloeide te bekijken toen er uit de verte iemand op mij zwaaide. Natuurlijk zwaai je dan terug want dat doe je hier nu eenmaal, me er alweer eens over verwonderend dat ik zo goed zichtbaar ben in de wei vanaf de weg terwijl ik me hier totaal niet van bewust ben. Dat is me al eens eerder gebeurd en toen bleek dat mensen me toch echt zagen lopen in mijn witte ochtendjas wanneer ik alvast snel even Piep de tuin in liet ’s morgens. Toen ik me dit bewust werd stond het schaamrood me op de kaken. Maar blijkbaar heb ik nog niet genoeg geleerd. Of kan het me eigenlijk niet zoveel schelen. Dat kan natuurlijk ook.

Maar goed.

Een paar uurtjes later meldde zich iemand over de Messenger met het volgende bericht:

‘Door jouw verhalen is het net alsof ik een ‘oude’bekende’ tegenkwam…..Groetjes’, en daarna een foto en toen nog het bericht ‘Als je goed kijkt, zie je hem…’

Blijkt de wandelaarster Snor tegen gekomen te zijn, die lekker op een van de zuilen lag te luieren.

Nou, is dat leuk of niet?

Dus bij deze:

Dank je wel Margriet!

Advertentie

2 gedachten over “Herkend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.