alledag·beestenboel·bijpraten·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·Column·dankbaarheid·dieren·dierengedrag·dierenoppas·dierenopvang·dierenverzorging·ganzen·ganzengedrag·ganzenkuiken·ganzentaal·geluk·genieten·het weer·huisdieren·Humor·lente·lentezon·lichtpuntjes·lief·liefde·natuur·ontstressen·quality time·tuingans·voorjaar·zomerklaar·zomerse dag·zon·zwembad·zwemles·zwemmen

Nog een mooie voorjaarsdag…

44dHet mooie weer hield maar aan, vorig jaar juni.

Manlief was een tijd druk bezig met het zwembad zwemklaar te maken. Een activiteit waar Kwebbel en ik vanaf onze luie stoel goed naar konden kijken. En toen was het zover. We konden erin. Aangezien Kwebbel meteen al zijn, sorry, haar drinkbakje tot zwembadje had gebombardeerd, besloten we om haar mee te nemen op ons allereerste zwemfestijn van vorig jaar. Het moge duidelijk zijn dat er dat achteraf gezien niet zo heel veel zijn geweest.

Maar goed.

Voorzichtig lieten we madame in het water zakken en vanaf het allereerste moment was ze verrukt van het water. Ze poedelde en kukelde kopje onder en draaide rondjes om manlief dat het een lieve lust was. Het leukst vond ze het om op zijn schouder te klimmen om dan weer in het water te glijden. En dit alles onder luid gepiep. Ze was helemaal in haar element. En wij waren dat ook. Helemaal verrukt van dat kleine pluizige bolletje in dat hele grote bad. Ik heb er een filmpje van gemaakt dat helaas niet te gebruiken is voor de blog omdat manlief er lol aan heeft om in zijn niks te zwemmen. Heerlijk natuurlijk maar niet geschikt voor Youtube in dit geval.

Ik zal het kort houden en de foto’s voor zich laten spreken.

Geweldig, toch?

Advertentie

Een gedachte over “Nog een mooie voorjaarsdag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.