beestenboel·buiten leven·buitenleven·buitenwonen·dieren·dierenopvang·dierenzorgen·Indische loopeenden·loopeenden·oproep·thuis·zorgen

Oproep: tehuis gezocht!

Een tijd geleden ben ik benaderd door Yvon, een lezeres van mijn blog.

Yvon heeft, net als wij, ganzen en loopeendjes en maakt daar ook van alles mee mee.

Ze zit nu echter in een situatie waardoor ze afstand moet doen van haar loopeendjes. En dat dat niet leuk is begrijpen jullie natuurlijk wel.

Ze heeft mij om hulp gevraagd en daarom doe ik namens haar deze oproep op mijn blog. Helaas kan ik zelf de loopeendjes niet plaatsen maar ik probeer via deze weg Yvon te helpen om een goed adres te vinden.

Dat Ferdinand en Kowalski natuurlijk niet zomaar naar iemand toe kunnen lijkt me vanzelfsprekend. Yvon heeft een klein eisenpakket. Lees hieronder haar eigen woorden wat zij graag zou willen voor haar eendjes.

“Ferdinand en Kowalski hoeven wat mij betreft niet op stel en sprong weg en ook niet naar zo maar iemand. Daarom heb ik met jou contact opgenomen, omdat ik gewoon zie aan alles wat je doet, dat jij super goed voor ze zou zorgen en dat ze het goed zouden hebben. Daarom wil ik ze niet naar een opvang brengen. Ik wil echt zelf zien waar ze terecht komen en dat ze het goed hebben

Ik heb alleen wel een klein eisenpakketje. Bij mij hebben ze nu namelijk een flink grote wei en een vijver van 3,5 m2. Ze zijn dus misschien een beetje verwend;-). Ik vind wel dat ze op z’n minst een beetje zwemwater moeten krijgen (dus niet een teil) en een stukje grond om te kunnen foerageren. Ook zou ik ze graag een paar dames gunnen. Ik denk dat de eendjes niet bij andere ganzen of kippen gezet moeten worden. Tenzij ze misschien nog zelf vriendinnetjes er bij krijgen. Ze kunnen vrij agressief en vervelend zijn wanneer ze last krijgen van hun geslachtsdrift. Als je dit eisenpakketje er bij kunt vermelden reageren hopelijk de juiste mensen.”

Mochten jullie interesse hebben dan kunnen jullie een reactie op deze blog geven of via een PB op Facebook. Ik zal de informatie dan doorsturen naar Yvon zodat zij zelf kan reageren naar de geïnteresseerde.

Ik hoop echt dat het zo lukt om een tehuis te vinden voor Ferdinand en Kowalski!

Willen jullie dit bericht alsjeblieft zoveel mogelijk delen om de kans te vergroten dat de eendjes een nieuw thuis krijgen?

Dank je wel alvast!

Ferdinand en Kowalski
Kowalski en Ferdinand

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.